31 maj 2012

-

Hej!
mycket som hänt och kommer hända framöver! tänkte skriva lite om det!
Var till Östersund i tisdags och åkte till bup, gick rätt okej. Känns lite jobbigt för att nästa gång jag ska dit är sista gången jag får träffa Ulla... det suger. menmen. På kvällen när vi kom till strömsund så stannade jag hos Cathrine, vi gick och åt på Annexet och sedan kollade lite på tv! var riktigt mysigt och längesen vi träffades! :) På onsdag förmiddag så skulle pappa till Östersund för att ta några prover elr vad det var! så då följde jag med, hade ändå inget för mig :) Så var i Östersund 2 dagar irad, men roligt vare. Idag så följde jag med till strömsund runt halv 1 och gick på dollar ett tag tills pappas möte var klart. Handlade hårinpackning för mitt hår behöver verkligen det nu ! haha :p sen imorgon kvart över 10 så ska jag fara ner på hälsocentralen och ta blodprov som dom sedan ska skicka till sjukhuset i Östersund, hatar nålar...men må få det gjort :) På lördag så ska jag på logen med mamma och några till, hoppas det blir roligt! Sen på måndag så åker jag till Patienthotellet och sover över där tills på tisdag. För klockan 9 på tisdag ska jag operera bort mina halsmandlar, nervös men går nog bra! Sen sover jag över på avdelningen minst 1 natt! Riktigt mycket som händer nu känns det som... Men ska bli skönt att få göra operationen någon gång. Sen fyller jag år den 8.e på fredagen, kul födelsedag...lär ha svinont i halsen, men ska försöka få i mig lite tårta iaf! haha :]

Men ska äta middag nu, puss!

Dag 14 – Dina rädslor.

- Spindlar!!! usch, hatar dom! dom är hemsk :(
- Att min familj en dag bara ska vara borta, skulle ALDRIG klara av att förlora dom, älskar dom över allt annat!
- Jag är också sjukt rädd för att dö, vet inte varför men får bara panik när jag tänker på det.

är väl massa annat jag också är rädd för, men detta är 3 saker iaf!

30 maj 2012

Dag 13 – I din handväska.

Har inga bilder på vad som finns där så får väl skriva ist! + använder jag nästan aldrig handväska men när jag väl gör det så har jag i :

- Solglasögon
- Plånbok
- Telefon
- Hårsnoddar å hårspännen
- Ipoden (ibland)
- Bok (ibland)

säkert något mer också men detta var vad jag kommer ihåg :]

Dag 12 – En favoritlåt.

Payphone - Alex G Acoustic Cover ft Jameson Bass

helt underbar låt, bättre än orginalet enligt mig! som är med Maroon 5 Ft. Wiz Khalifa !

Dag 11 – Bilder på ditt rum.

Har inga bilder från mitt rum hos pappa ( kan ladda upp det senare) men ni kan få bilder på mitt rum hos mamma, jag möblerar dock ofta (a) men har fortfarande samma möbler och tapeter å allt!





Dag 10 – Ett favoritminne från 2011.

har några stycken! men den gången vi åkte till Atjiken och min kusin var med! vi for ut med båten, grillade, hade det riktigt underbart i stugan! ^^
har dock inga bilder på denna datorn men!

26 maj 2012

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon kronor.

oj, mycket tror jag haha!

nä men skänka lite pengar till rädda barnen :) sen kanske åka runt och hälsa på mina vänner i luleå, stockholm och kalmar. Skulle självklart ge mina syskon lite pengar, jag är en person som älskar att göra andra glada och ge saker och såå :) sen skulle jag shoppa, massssaaaa! ^^

finns ju självklart massvis man skulle göra för så mycket pengar :o skulle ju vilja fara på solresa med familjen och massa sånna roliga saker :) så hade väl varit en dröm att vinna så mkt pengar. Hade ju sparat en stor del av pengarna med såklart! Men pengar är verkligen inte allt. Man kan ha roligt utan pengar och så också, självklart :) men har svarat på det dära nu iaf!

puss

24 maj 2012

Dag 6 – En person jag önskar var vid liv.

Min morfar. Han var den som verkligen betydde allt för mig. Han var bäst, är bara så. Jag förstår inte varför han var tvungen att försvinna, det gör så jävla ont i mig... jag brukar besöka hans grav när jag kan och bara sitta där. Mår som lite bättre då. Jag önskar verkligen han fortfarande fanns här. Det är såå många gånger jag behöver honom! , att få prata med honom, krama honom, fara till honom. Det skulle verkligen betyda mest. Jag älskar dig morfar och kommer alltid att göra! kommer aldrig att glömma dig.♥

Sen så finns det en person till jag vill ha vid liv, står dock "en" person men det skiter jag i.

Min mormor. Vill ha tillbaka henne också, helt klart. Vi hade myskvällar de flesta helger och såg massa film, åt god middag, och massa gott framför tv.n. Allt var underbart. Hon fick mig alltid glad och att känna mig älskad, precis som morfar gjorde. Jag saknar dig mormor, riktigt mycket. Jag hoppas du har det bra där du är och att det är precis som i en dröm. Jag älskar dig! du kommer alltid att finns i mitt hjärta. ♥

Dom var verkligen 2 av de viktigaste personerna i mitt liv och nu är dom borta, gissa hur ont det gör i en? ..

I hate myself for still caring about you all the while knowing that you still don't give a shit about me.

Hej!
har varit en helt underbaaaar dag! har varit så sjukt varmt så har typ inte varit inne på hela dagen. Har solat fleeera timmar, haft vattenkrig med lillebror och lillasyster, riktigt roligt var det ! Har gått en promenad, barfota (!!) med min älskade hund ^^ Vart sur för trodde inte jag fått någon färg alls, medans min mamma och storebror var som 2 tomater! (vilket kommer gå från rött till brunt sen) men senare så började det synas riktigt väl att jag också fått färg, vart överlycklig haha. Dock så hade vi någon konstig solskyddskräm, så har fått vita prickar på vissa ställen nu efteråt, men kommer ju försvinna! :) Mådde bra i storts sett hela dagen fram tills nu ikväll, vet inte vad som hände men började känna mig depp och allt igen, det suger. Men är ju inte förvånad! ska dock inte klaga, har ju fått haft en riktigt bra dag iaf :]

ska lägga upp den dära 30 dagars nu och sedan sova, är trött efter en dag med massa roligt!

puss !

23 maj 2012

Dag 5 – Mina drömmar.

Det här var faktiskt riktigt svårt å svara på...  men något jag drömmer om är ju att få må bra, gå ut gymnasiet, börja jobba som det jag vill, ha bra boende och pengar så jag klarar mig.

Sen är ju en dröm att när jag blir vuxen och så, så ska jag få hitta den rätta, gifta mig, skaffa familj, hitta ett drömhus och sånna saker :)

Jag vill också kunna få uppleva hur det är att vara tonåring, åka runt med mina bästavänner, festa, ha roligt, allt som såå många jag känner har fått uppleva och göra, men inte jag för jag har ångest, min fobi, allt som hindrar mig. Så jag drömmer om att få uppleva tonåren, på riktigt!

och en dröm som jag haft sedan jag var liten är ju att ha en häst, ( vi skaffade hästar förut, men dom var som halvvild så uppfyllde inte riktigt min dröm, men dom var underbar, så vacker och jaa, allt. ) men iaf. Har nog asmånga drömmar men detta är de jag kom på nu snabbt :)

Dag 4 – Trailer på en film som jag vill se.

Snow White & The Huntsman !

Vars är ni när jag behöver er?

Jag förstår att ni kan vara upptagen just när jag behöver er, men att det börjar hända alldeles för ofta nu. Det gör ont...

22 maj 2012

Dag 3 – 5 sanningar om dig själv.

1. jag är livrädd för spindlar!
2. jag har världens sämsta självförtroende..
3. jag var kär i en pojke i 7-9 år utan att han visste om det.
4. jag blir rädd om någon utanför familjen och släkten säger att den älskar mig, för jag har varit med om att alldeles för många kastar runt de 3 speciella orden som om det inte vore någonting.
5. jag älskar min familj över allt annat.


I just wanna throw my phone away and find out who is really there for me.

Hej!
sitter och lyssnar musik och försöker få tag på Amandaa, går inte så braaa.. haha. Och försökte nyss göra en sånhära rosett med håret, gick väl sådära, ni får en liten dålig bild hääär:













jag och mamma ska ha supernatural maraton ikväll! underbart ^^
men nu ska jag göra den hära 30 - dagars, ! puss

19 maj 2012

Dag 1 - En bild på mig och fem saker jag gillar.



1. Min hund
2. Bada
3. Musik!
4. Atjiken
5. Mina närmaste vänner och familj.

30 dagars :]

Har som sagt inget liv = inget att skriva om på bloggen. Så gör en sånhära:
 
Dag 1 – En bild på mig och fem saker jag gillar.
Dag 2 – Parfym som jag använder.
Dag 3 – 5 sanningar om dig själv.
Dag 4 – Trailer på en film som jag vill se.
Dag 5 – Mina drömmar.
Dag 6 – En person jag önskar var vid liv.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon kronor.
Dag 8 – Ditt favoritklädesplagg just nu.
Dag 9 – Bloggar och hemsidor jag besöker ofta.
Dag 10 – Ett favoritminne från 2011.
Dag 11 – Bilder på ditt rum.
Dag 12 – En favoritlåt.
Dag 13 – I din handväska.
Dag 14 – Dina rädslor.
Dag 15 – En gammal bild av dig.
Dag 16 – En favorit film.
Dag 17 – Varför startade du din blogg.
Dag 18 – En bild som gör dig glad.
Dag 19 – Drömjobb.
Dag 20 – Berätta vad du helst gör på helgerna.
Dag 21 – Något pinsamt du gjort.
Dag 22 – Tre plagg du ofta bär.
Dag 23 – Vad har du gjort idag, och hur har dagen varit.
Dag 24 – Vad ska du göra 2012.
Dag 25 – Det du önskar dig mest av allt.
Dag 26 – Bilder på dina husdjur.
Dag 27 – Dina mål detta år.
Dag 28 – Ett ögonblick.
Dag 29 – En bild på en person du saknar.
Dag 30 – 3 saker du gjorde sommaren 2011

18 maj 2012

länk till en ny blogg :)

http://robbansktb.blogg.se/

En sjukt snäll och fin pojke :) inte skrivit med så mycket, men han skulle länka mig på sin blogg så tänkte vara snäll och göra detsamma :)

kika in på hans blogg vettja!!

finaste TVD boooys !

Paul Wesley :



















Damon:





7 maj 2012

Twinkle twinkle little star.

Hej!
Idag har jag varit på bup med mamma och pappa, var riktigt jobbigt. Ärligt talat så grät jag under nästan hela tiden jag var där (1 timme minst). Orkar bara inte. Ser inget posetivt alls, så jävla jobbigt. Ordnar sig väl någon gång, men nu har allting gått neråt i mer än ett år, känns som det aldrig kommer lösa sig, blir bara värre och värre. Deppigt inlägg men tänker bara skriva att jag inte kommer uppdatera mycket den senaste tiden för har ingen ork..

men ska skriva något inlägg så fort jag har ork och mår lite bättre .

puss

1 maj 2012

On your own again, back to where it all began.

Hej!
hade en ganska bra valborg igår, mådde inte så bra när vi hade kommit hem från brasan, men annars rätt okej kväll :) Åkte till pappa idag, har varit ensam hemma hela dagen, rätt så skönt. Var dock hos Jessica från 1 till 5 elr någe och fick mina naglar fixade, blev riktigt nöjd ^^ kommer kanske upp bild sedan :) Jennica kommer strax och hämtar Supra så kommer bara invänta pappa och dom innan jag kan gå och sova. Glömde min sovmedecin hos mamma så roligt att se om jag kan sova inatt.. Åker iväg på torsdag morgon med Jennica och Marie till Östersund, ska vara där från torsdag till söndag och shoppa, äta ute, ha det roligt och såå!! Ska bli askul :)

men ska fixa en sak nuu.

pusss