29 aug. 2012

Chris Hemsworth, så otroligt fin !




2012-08-29

Hej!
Laddade nyss upp en dagens bild och tänkte jag kunde skriva lite innan bloggen tar en paus för jag åker iväg! Idag vaknade jag runt 10, klädde mig och packade klart innan jag gick ner för att äta frukost! Så jag käkade frukost vid 12 med mamma framför en film, The Courier hette den och den vara spännande ibland annars var den rätt boring och slutet sög ! Men det är ju inget man kan veta när man ser en film för första gången :) Sen komma lilla vännen hem från skolan och ville titta på Tingeling så vi kollade den och sedan åt vi lite nudlar, runt 2? tror jag det var :P 


Nu sitter jag och lyssnar musik och ska snart äta mat, lite sent men det funkar! Vi har laddat ner massa filmer som vi ska se, lär väl bara hinna se 1 elr 2 men ändååå :)  Blev inget pappa som ni kanske märkt :P han slutade tidigare så han glömde bort att han skulle hämta upp mig så jag får åka till honom imorgon bitti istället!

Men nu ska jag värma maten och kolla film :)

puss



Dagens Bild !


28 aug. 2012

Dagens Bild :

Bara för jag är så himla glad över att hösten snart är här så får ni två stycken!! 





Dagens Låt :


2012-08-28

Hej! 
Ska bli roligt att blogga nu för har hittat massa gamla bilder och jag behöver väl inte bara blogga om hur jag mår, vad jag gör på dagarna och så? Tänkte börja lite med dagens låt, dagens bild och sånt också!
Men tänkte berätta lite om hur min vecka ser ut nu! 


Idag så ska jag och mamma möblera om tv-rummet och sedan ikväll blir det väl att kika massa film, som vanligt ^^
Imorgon så ska jag tvätta lite och packa. Ska till pappa på kvällen, så ska fixa med det!
På Torsdag så ska pappa skjutsa mig till Östersund på bup, ska vara där klockan 1 och sedan ska jag fara till Katarina och sova där tills på fredag!
Och på Fredag så ska jag följa med Katarina, tvillingarna och Hagbard till Söderhamn ! Det var något med Katarinas hund som vi skulle på! Så vi ska sova över hos Björn och dom. Ska bli roligt, första gången jag är där. Jag känner ju dom och så men jag har aldrig varit hemma hos dom. Så får se hur det blir, säkert roligt :)

Så som ni ser kommer uppdateringen att bli kass. Men uppdaterar när jag är hemma igen och ska försöka ta massa bilder när jag är nere :) 


Men nu ska jag och mamma fortsätta, uppdaterar mer senare !

(jag vill ha vinter och påsk...)



18 aug. 2012

We all like someone we can't have.

Hejhej !
har gjort ganska mycket idag så känns riktigt bra :) Vaknade vid 10? gick upp, klädde mig, kollade datorn och sen fixade jag frukost och satte mig ute i solen med Fluffy! Har varit hundvakt idag, helt underbar vovve :) Ska visa bild i slutet av detta inlägg. Sen gick jag och hälsade på Marie en sväng, vi pratade och hade trevligt! När jag kom hem frågade min lillebror om jag ville följa och bada, tackar man väl inte nej till?! :') Så vi badade å hade skojj, passade på att tvätta håret då också! Så härligt att tvätta håret i sjön, vet inte varför? bara är så antar jag ! Sen var jag duktig och lagade middag till mig och lillebror. Fixade Amerikanska Pannkakor, hur gott som hellst!

Har nyss varit ute och rastat hunden, snart kommer pappa och Anna hem också! Blir det väl att fixa tv-rummet. Vi har rivit tapeter å massa! Ska bli niice :)

Men nu ska ni få några bilder ;
( inte den bästa kameran som tagit bilderna direkt..men men )






17 aug. 2012

My Friend ♥


Du ber mig blogga så ofta så tänkte att denna gång kan jag ju göra ett inlägg om dig! 

Jag har rabblat upp så många gånger hur mycket du betyder, hur bra kompis du är osvosv. Men det spelar ingen roll hur många gånger jag säger det elr visar det för du kommer ändå aldrig förstå hur viktig du är för mig. Vi har haft våra ups and downs men vilka kompisar har inte det? Vi lärde känna varandra 2010 va? Vi var nästan oskiljaktiga ett tag. Vi åkte till Yran, sov hos varanda nästan varje dag, körde/åkte massa moppe, tog roliga kort, badade, kommer du ihåg när vi planerat att tälta och vi hittade aldrig något ställe där vi kunde tälta? Och när vi tillslut skulle sätta upp tältet så fanns inte alla pinnar där.. haha. Alltså något så litet betyder så mycket. Minns du när jag gick från tåsjöberget och skulle möta dig halvvägs från där du bor. Det var snöstorm och iskallt. Men jag visste hur dåligt du mådde så då tänkte jag inte låta det hindra mig från att finnas där. Så vi möttes och sammanlagt gick vi kanske 1 mil i det vädret? Alltså jag vet inte hur jag någonsin kommer kunna visa hur mycket jag egentligen försöker finnas för dig. Jag har det tufft själv men du vet att jag  alltid försöker finnas där. Du är en av mina närmaste vänner och du är guld värd. Du vet att du alltid är välkommen här. Det har mamma sagt, du är som en bonus dotter brukar hon säga, remember? Vi må ha bråkat mycket och inte kommit överens. Men jag är den jag är och du är den du är. Och jag vet hur tufft du har det nu. Men en sak ska du veta, du är så oerhört vacker och har en underbar insida! Du ska veta hur många gånger jag önskar jag kunde vara som du? och se ut som du gör? Du får aldrig tveka på hur bra du är elr hur fin du är. Jag kommer aldrig glömma hur mycket roligt vi haft och de gånger du funnits för mig när jag haft det tufft. Jag önskar jag kunde finnas där när du mår dåligt, krama om dig när du gråter, skratta med dig åt något roligt, fjanta oss när vi är övertrötta, bara få vara en bra vän. Jag är ledsen för alla gången jag svikit dig.

Jag älskar dig vännen. 
<3


16 aug. 2012

Summer isn't just for size zeros.

Hej!
Har nyss badat med lillebror! Åkte till pappa idag och har varit galet varmt ute. Skulle lägga mig och sola men var så varmt så gick och badade ist :) Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska träffa Marina sen! Händer mycket nu framöver. Ska äta pizza med Marta, Tove och Emma imorgon, Soc möte på måndag, bup på torsdag och efter det ska jag stanna och vara hos Katarina någon dag! Sen börjar skolan för de flesta och jag ska väl bli inskriven på skolan så jag får någon inkomst och kan börja praktisera på vissa ställen så jag får komma ut lite. Kommer aldrig hända något om jag inte vågar mig ut. Så har mycket i mitt huvud just nu, mycket att se fram emot och vara nervös inför! Men får hoppas allt går som det ska nu, pallar inte mer skit :)

Ska kolla PLL nuuu, skriver mer senare eller imorgon !

puss


6 aug. 2012

2012-08-06

Hej!
Har varit mycket nu fram och tillbaka men vissa saker har blivit bättre. Jag borde vara van att hantera jobbiga saker nu elr hur? efter alla år... :b men bort med det dåliga å in med det bra! Nu till veckan (på onsdag) kommer Ronja! Ska bli riktigt roligt :) vi ska på logen till helgen också, ska bli nice. Om man inte gör bort sig igen... :b

Har inge roligt att uppdatera, så vet inte hur jag ska fortsätta blogga, jag vill men vad ska jag skriva? Får försöka komma på något !

ska sova nu,
puss


1 aug. 2012

2012-08-01

Hej :)
Har städat huset idag så pappa blir glad när han kommer hem! Var så galet varmt så svettades som ett tok...men sen kom Anna å barna och då passade jag på att duscha innan vi åkte till affärn. Nu ska vi fixa middag för pappa kommer hem från jobbet snart, blir kött å pommes med god sås! Sen blir det glass å frukt till efterätt :] mums! Mår riktigt bra idag förutom att jag har galet ont i knät efter allt springande idag. Det hoppade ur led ihelgen igen, var inte lika allvarligt som tidigare gånger så jag behöver inte kryckor men knät är stelt å gör självklart ont :b men ska inte klaga eftersom det kunnat vara värre!

Men ska börja fixa salladen nu och sluta skriva, ni kan få 4 bilder från när vi var i stugan ihelgen :)
(hade ingen kamera med så blev inga roliga bilder.. menmen)

så jävla snygg i smink asså ;) elr?.. x)