30 dec. 2011

Är van denna känslan nu.

Hej! Tänkte lägga upp ett litet inlägg nu innan pappa kommer hem. Har varit less nästan hela dagen idag, vaknade runt 11-12 och då var jag glad, så fixade god frukost och allt, sedan har allting bara gått neråt! haft lite å göra och inget ville gå som jag ville, blev osams med en "kompis" och allt känns bara skit just nu! men när pappa kommer hem så blir det strömsund och handla massa tills imorgon, så kanske kommer på andra tankar..

Men nu ska jag fixa mig och lite sånt,
puss

29 dec. 2011

Sanning.

"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect- you aren't either, and the two of you may never be perfect together, but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold on to her and give her the most you can. She may not be thinking about ...you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break- her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there." - Bob Marley

-


Beställt lite grejs, känns skönt men vart besviken, för trodde verkligen det skulle finnas mer roliga rea saker på internet, men tydligen inte! men vart nöjd med det jag beställt iaf :) Från HM allt!

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut!

Hej! Asdålig att uppdatera, jag vet! Men nu tänkte jag lägga upp ett inlägg iaf! :)
På julafton började morgonen med strömavbrott, var rädd att hela dagen skulle bli förstörd men runt 11 kom strömmen tillbaka! Så det var bra. Vi åt frukost och sedan hjälpte jag Smilla att platta hennes hår och ta på henne hennes fina klänning! hon vart jätte vacker, som alltid :) sedan fixade jag mig och började hjälpa till inför resten av dagen. Jag fick ett USB i julstrumpan, vart jätte glad, har önskat mig det lääänge! Och smilla fick en liten enhörning och hon vart överlycklig haha ^^ Sedan blev det julmat, åt så mycket ostbricka och frukt först så orkade knappt något annat sen :b men var gott iaf! sedan blev de kalla anka, julklappar och sist mys framför film med gröt och massa gott! Hade en riktigt mysig julafton, fick kläder, ett spel, pengar, hårfärg, asmysig filt och lite annat :) ska få julklapparna av pappa och Marie på nyår :) Iaf, dagen efter julafton så åkte vi till nyland och sov där i 2 nätter, var roligt :) behövde bara gå med kryckor i typ 3 dagar så var riktigt skönt att slippa dom! men nu är jag hos pappa, ska vara här tills på söndag elr kanske längre, får se :) på nyår kommer troligvis alla : Mamma, Henke, Smilla, Håkan, Pillan, Carro, Cathrine, Jesper och Jennica hit! så blir fullt hus, men roligt kommer det bli :) Var med Cathrine igår, var jätteroligt, saknat henne som ett jävla tok! vi pratade en massa och längtar tills på nyår då jag får träffa na igen ^^

Ska gå och duscha nu å så, men ska bli bättre att uppdatera! :)

Puss

23 dec. 2011

Christmas eve.

Hej! har nyss kommit hem ifrån sjukhuset...mitt knä hoppade ur led runt klockan 9 igårkväll, så fick åka ambulans in till Östersunds sjukhus, 17 mil, toppen! men hade morfin i kroppen och fått lustgas innan vi åkte, så gick ganska bra ändå. Att få knät ur led är fan det ondaste jag varit med om, lovar er det är hemskt! Lustgas är typ det enda som stillar smärtan när det sker...så hade tur att ambulansen kom dit. Iaf doktorn kollade lite på knät när vi kom dit och kom fram till att vi var tvungen att röntga det på morgonen, så fick övernatta där tills idag. Somnade runt 4-5, så fick sova 2-3 timmar innan jag blev väckt av 2 sköterskor som skulle hjälpa mig till röntgen. När vi fått fram svaren från röntgen så visade det sig att det var broskbildning i knät. Så det var inget farligt tydligen, så slapp operera iaf, så fick komma hem idag! Känns skönt, för hinner hjälpa till att pynta granen och baka pepparkakor! ^^

Blir väl att hoppa på kryckor nu några veckor framöver, så måste vara hos pappa nu efter jul eftersom hos mamma har jag rummet på övervåningen. Och trappor och kryckor går inte direkt ihop... Men ska ju fira nyår hos pappa så blir ju ganska bra ändå (:

Men nu ska jag baka pepparkakor, fixa granen, duscha och sedan sovaaaaaa!!! För imorgon är det JULAFTON :D hehe överglaaaad!

Pusshej!

20 dec. 2011

The challenge is to be yourself in a world that is trying to make you like everybody else

Hej, tänkte lägga upp ett litet inlägg innan jag stänger ner datorn! Har inte gjort så mycket ihelgen, Caroline sov över hos Smilla och dom båda sov på mitt rum så jag tog Smillas säng...sov inte så bra kan jag ju säga :b menmen..åkte till pappa i söndags och hjälpte till att flytta massa lådor från lägenheten till huset till klockan 8-9 på kvällen, var helt slut efter allt bärande :b Vi fick för oss att julpynt typ mitt i natten också, jag pappa och Marie! Men vart riktigt mysigt iaf, hängde upp glitter och ställde ut tomtar och massa sådant, så nu har jag fått lite mer julstämning ^^ Fattas bara julgranen nu!

Åkte till mamma idag iaf, så nu har jag planerat att verkligen sova ut imorgon! Behöver det till 1000.. mamma hade tänkt att kanske göra knäck imorgon, gott! (:
Och nu är det bara 4 dagar kvar till julafton, längtar som ett jävla tok! Julen är verkligen det bästa av allt...förstår mig inte på de människor som hatar julen, vem kan hata julen? o: aldrig jag iaf..

men nu håller jag på somna, skulle kunna skriva länge om massa saker, tar tid att få energi att lägga upp något men när man väl börjat skriva kan man fortsätta läääänge o:

Men kanske lägger upp något imorgon, Gnatt!

Bild på mig från i lördags :

17 dec. 2011

-

Think you left me broken down
Think that I'd come running back
Baby you don't know me, cause you're dead wrong.

15 dec. 2011

jag älskar dig, vad mer ska jag behöva säga?

Hej, tänkte lägga upp ett litet inlägg innan jag ska sova! Har inte gjort så mycket idag, var ute och gjorde en snögubbe med Smilla :) Sedan har hundarna krånglat en massa! Arwen klättrar/hoppar ju över stängslet till hundgården så hon kommer ju lös, så hon får sova inne inatt så får vi fixa något imorgon. Ska till pappa imorgon och vara där hela helgen för att hjälpa till med lägenheten :)

Ska sova nu hade jag tänkt, är trött och finns ingen social inloggad :b

Pussnatt!

Veckans favoriter:

Justin Bieber - Fa La La ft. Boys 2 Men


Takida - You Learn


Nomy - Hold Your Head Up High



Rihanna - We Found Love


Miley Cyrus - You're Gonna  Make Me
 Lonesome When You Go

This is all so new, seems too good to be true

Hej! Känner på mig att detta kommer bli en seg jävla dag..började ju inte direkt så bra men får väl se vad som händer under dagen. Hade tänkt att julbaka lite grann idag och kanske ta in hunden min :) Pappa ringde doktorn imorse med så ska ringa honom när han slutat jobba så jag får veta vad doktorn sa! Hoppas jag får en tid så han kan kolla upp mitt jävla knä :b

menmen, nu ska jag gå ner och äta frukost!

puss

It's like you're pouring salt on my cuts.

Meeting you was fate, becoming your friend was a choice,
but falling in love with you was beyond my control.

det är inte lätt när det är svårt.

Don't cry over a guy, let a guy cry over you. Cause girls give and forgive. And guys get and forget.

14 dec. 2011

Nothing's changed, no one can take your place

I'm a lightweight
Easy to fall, easy to break
With every move my whole world shakes
Keep me from falling apart

I got nothing left to prove and it's all because of you.

Hej! vaknade 1 idag, var riktigt skönt att sova ut efter gårdagen...Gick iaf ner och åt frukost (eller kanske lunch..) och kollade på Barbie med min kära lillasyster! Sedan har jag inte gjort så mycket idag, mamma har iaf varit duktig! hon har städat hela Smillas rum och gjort köttbullar till julafton! riktigt goda var dom ^^ nu håller Henke på att göra en leklåda åt Smilla, så vi har någonstans att hä alla hennes saker, helt sjukt vad leksaker och sånt hon har o: haha!

Men nu har jag nyss suttit och camat med finaste, ska ta och hoppa in i duschen för fryser som ett jävla as, så blir myskläder och varm choklad efter duschen!

Skriver kanske mer sen,
Puss!

.

I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true


All I want for Christmas is...
You

I'll be here for you, everyday.

Hej! Har haft fullt upp hela dagen. Vaknade runt 11 och åt frukost och fixade mig innan Simon och pappa kom hem, då blev det att fara till lägenheten och börja lasta saker som skulle på tippen! Blev runt 3-4 rundor dit idag, så är helt slut i mina knän efter allt springande i trappor..tur pappa ska ringa doktorn imorgon bitti, för mitt knä är inte okej...Vi åkte hem till huset runt 4 ungefär och då blev det äta middag och när Marie och Jennica kom hem från strömsund blev det raka vägen till Tåsjö för att kolla på Smillas lucia ^^ Det var riktigt fint och roligt, Smilla är så himla fin och duktig! :) Fick träffa Nathalies syskon efter också, alltid lika roligt att träffa dom! Sedan blev det fika när vi kom hem, Smilla hade bakat sockerkaka, riktigt god vart den :) funderar på om jag och smilla ska baka imorgon med när hon kommit hem från skolan (:

Lååång dag iaf som ni kanske läst, så nu ligger jag bara i sängen och är helt slut i kropp och huvud. Hände lite nu ikv som rörde om i mitt huvud...så mår inte så bra, så Smilla fick sova hos mig inatt, hon är så mysig lilla hjärtat! :)

Älskar verkligen min familj över allt annat, dom betyder mest för. Hade inte klarat mig såhär långt utan dom vid min sida. Dom är några som finns här, vare sig man mår bra elr dåligt. <3 Älskar er!

Var bara tvungen att skriva det, ska starta en film nu, skriver kanske mer imorgon!

Pussnatt.

12 dec. 2011

I never wanna lose you.

Hej! Har varit till strömsund en sväng idag med pappa, Marie och Jennica. Träffad Nettan, Micke och lilla Saga på simonsons, riktigt roligt :) Saga har blivit så himla stor och fin är hon! :)

Vi var iallafall på dollar en kort sväng och lite annat sedan blev det hemfärd och efter vi kommit hem fixade jag och pappa lite i lägenheten och nu väntar jag på mat ^^ Marie och Pappa far på bridge senare ikv så blir bara jag och samuel hemma, så får se vad jag hittar på, kanske går ut och går en sväng eller bara tar det lugnt! :)

Men nu ska jag se om pappa vill ha hjälp med maten,
PUSS

11 dec. 2011

Du förtjänar såå mycket mer än det här.

Sitter just nu i min säng hos pappa, åkte hit runt 9-10 ikv och har fixat i ordning mitt rum och lite sånt nu. Blev väl ganska bra, får väl fixa mer senare någon dag. Imorgon ska iallafall jag och pappa flytta massa saker från lägenheten hit till huset, måste försöka bli klar med allt i lägenheten snart :b

Men börjar bli trött så tänker stänga ner datorn snart, men jag skriver väl kanske mer imorgon!

Pussnatti.

13 dagar kvar till Julafton!

Hej! Nu sitter jag och lyssnar musik och väntar på middag, mamma håller på göra lasagne! gooottt :) Jag har bakat en kladdkaka också som vi ska ha till efterätt! Känner mig på bakhumör idag :b hade tänkt göra egen pepparkaksdeg men då hade vi inget baksmör så det gick inte,, men imorn kanske :)

Ska hjälpa till att duka på nu,

PUSS

Everyone want's to feel like someone cares.

Försök inte vara perfekt för någon. Vänta på den som älskar dina fel.

-

Don't make anyone become you everything. Cause when it's gone, you left with nothing.

It was only just a dream.

okej, nu ska jag fan ta mig i kragen och lägga upp ett inlägg! Jag har haft mycket i mitt huvud de senaste dagarna så har inte orkat med att lägga upp något, men idag tänkte jag ändra på det! :) Har nyss varit ute med Arwen och busat i snön, det är sjukt vad mycket snö det har kommit! Det började snöa mycket i söndags och sedan var det snöstorm några dagar och nu är det kanske en halv meter ute? tror jag. Snön går iallafall över knäna på mig ^^ Iallafall, de senaste 2 dagarna har jag varit med Jennica, vi bakade i 5-6 timmar ungefär häromdagen och i fredags så såg vi paranormal activity 3..helt sjuk film. Jag älska alla filmerna men denna var dubbelt så hemsk än dom andra 2, man var på helspänn genom hela filmen och jag är ju som jag är när jag ser läskiga filmer..typ skriker, hoppar till, vevar med armarna och jaa sedan börjar jag garva hahah :b men det var riktigt bra, vågade knappt gå ner till köket sen!

Hade tänkt att fara till farmor och farfar idag men ändrade mig och bestämde att jag skulle ha en heldag med mitt hjärta, så nu ligger hon i sängen bredvid mig och är helt utmattad efter vi vart ute och lekt! Var länge sedan jag tog in henne och myste, så kände mig verkligen tvungen att ta in henne för saknat henne någe jävulst. Hon är helt underbar, finare hund finns inte <3

Får se om jag lägger upp något mer sedan!
Pusshej.

8 dec. 2011

It was only just a dream.

Hej! Har inte uppdaterat på en vecka, det suger. Men en kompis har varit hos mig nu i en vecka så har knappt suttit vid datorn :b men tänkte bara berätta det, ska försöka skriva mer sedan men nu ska jag iväg!

PUSS

2 dec. 2011

-

I try to hold on to this world with everything i have, but i feel the weight of what it brings, and the hurt that tries to grab.