26 juli 2012

Don't say you miss me, when it's your fault i'm gone.

Hej :) ska upp t fjälls idag så kommer inte kunna uppdatera under helgen... men kan bjuda på lite bilder från de senaste veckorna :)













Har klippt lugg också, riktigt ovant men
vart ganska bra ändåå :)

24 juli 2012

Hurt me with the truth, don't comfort me with a lie.

Hej ! har varit extremt dålig på att blogga, vilket Nathalie fick påminna mig om igen... :b Men har inte hänt så extremt mycket, har varit hos Katarina och hållit på med hästarna och haft rolig :) Sen hade jag tänkt åka till Yran ihelgen men blev inte så...dock så kommer det riktigt bra kändisar i år, menmen...blev ändrade planer :)    Är riktigt ledsen och besviken på en person som stått mig nära i 8-9 år ungefär...så mår skit över det. Men orkar inte bry mig. Jag måste få vara glad och leva mitt liv utan att någon ska klaga på mig, vad jag skriver, laddar upp för bilder elr vad som helst! Känns bara så jävla skit, trodde aldrig detta, men ibland blir man förvånad.

Ska försöka uppdatera mer i fortsättningen, promise :)






18 juli 2012

Kan ju som inte låta bli ;3

Drew Van Acker
såjävlafin !



























Keegan Allen
hanärsomlitesmåsöt !

























Channing Tatum
love him !



























Hehe, fina pojkar det dära ! 

16 juli 2012

When someone is looking right at you, it's hard to see through the lying eyes.


What's the point in all of my waiting?
I'm the one who's noticing you,
Guess that makes me obessed with you.
I turn your flaws into beauty,
And you're seeing this as a bad thing.
Are you kidding me?
Yeah well, you're the one who'll be missing me.




12 juli 2012

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

hallååå! :)
min kära kompis Nathalie ville jag skulle blogga om det jag gjort den senaste veckan och lägga upp bilder! Så får väl göra det då :) Jag åkte till Skellefteå (burträsk) den 6.e Juli och kom hem igår ! Jag hälsade på bästa Amanda. Jag hade det riktigt roligt! Fick träffa hennes underbara lillasyster Nadja, hennes mamma (Sofie heter hon), Sofies kille och sen dagen innan jag åkte hem fick jag träffa Amandas mormor å morfar, helt underbara personer jag fick träffa ju :] Vi såg för det mesta massa film, skräckfilmer till tusen å några småsöta filmer ! Sen gick vi till parken en dag å stranden en dag, båda dagarna tog vi med Nadja! :)) Resten av dagarna var det så oerhört varmt att man fick hålla sig inne men 2 fläktar å korsdrag ! aja vet som inte vad jag ska skriva, förutom att jag det galet roligt att äntligen fått träffa Amanda, galet fin å underbar person. <3 

Ni kan få massa bilder nu också, bara för jag är så snäll :