18 juni 2012

Stockholm 2012 !

Hey ! har kommit hem från stockholm nu ikväll, varit där hela helgen. Var verkligen underbart :) På fredagen när vi kom fram så åkte vi till Sigge (henkes kompis) och åt grillat och sov där 1 natt ! Dagen därpå, lördagen. Så åkte vi till grönan, vad riktigt roligt (älskar verkligen karuseller) ! det började tyvärr spöregna, men vi stannade kvar ett tag iaf :) är ju som inte gjord av socker! menmen...efter grönan så åkte vi till hotellet och kollade in våran svit och fixade oss :) det var riktigt fint, top floor med balkong och utsikt över mälaren, underbart var det :)

När vi fixat oss så beställde vi taxi och åkte till Henkes syster m.familj. Första gången jag var dit, hade riktigt roligt :) dom bodde sjukt fint. Sen så vare roligt att träffa dom igen :)

skulle kunna skriva mycke mer men är så trött så ni får nöja er med detta och kolla på lite bilder här nedanför istället! har varit på birsta city idag på hemvägen, köpte ett par svarta jeans, ett svart linne och några smycken! hann inte med så mycke mer :)
men här kommer bilderna :
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar