25 juni 2012

Dag 28 – Ett ögonblick.

? förstod inte denna...

Dag 27 – Dina mål detta år.

det är några stycken... men kan rada upp några!

- Få må bra
- Gå ner i vikt
- Umgås mer med mina vänner
- Skaffa bättre självförtroende
- Klara av att fara ut å ha kul och inte sitta hemma hela tiden
- Kanske börja gymnasiet, beror på hur allt ser ut efter sommaren.

är mycke mer, men skrev ner lite snabbt nu.

Dag 26 – Bilder på dina husdjur.

oj det är några stycken....har bara bild på min vovve.... men ska försöka komma ihåg att fixa bilder så nu får ni tyvärr inga denna gång, sry!

Dag 25 – Det du önskar dig mest av allt.

Att få tillbaka mormor och morfar (vilket är omöjligt) men det är vad jag önskar mest av allt.

18 juni 2012

Stockholm 2012 !

Hey ! har kommit hem från stockholm nu ikväll, varit där hela helgen. Var verkligen underbart :) På fredagen när vi kom fram så åkte vi till Sigge (henkes kompis) och åt grillat och sov där 1 natt ! Dagen därpå, lördagen. Så åkte vi till grönan, vad riktigt roligt (älskar verkligen karuseller) ! det började tyvärr spöregna, men vi stannade kvar ett tag iaf :) är ju som inte gjord av socker! menmen...efter grönan så åkte vi till hotellet och kollade in våran svit och fixade oss :) det var riktigt fint, top floor med balkong och utsikt över mälaren, underbart var det :)

När vi fixat oss så beställde vi taxi och åkte till Henkes syster m.familj. Första gången jag var dit, hade riktigt roligt :) dom bodde sjukt fint. Sen så vare roligt att träffa dom igen :)

skulle kunna skriva mycke mer men är så trött så ni får nöja er med detta och kolla på lite bilder här nedanför istället! har varit på birsta city idag på hemvägen, köpte ett par svarta jeans, ett svart linne och några smycken! hann inte med så mycke mer :)
men här kommer bilderna :
























13 juni 2012

Dag 24 – Vad ska du göra 2012.

Oj, svårt att veta ju? kommer ju göra massa säkert som jag inte vet just nu. Men ska fara till stockholm, kanske fara på grönan. Ska vara massa i stugan. Ska fara till ett ställe och börja få hjälp med mitt mående, ångest och fobi. Ska kanske börja skola, vet inte. Ska börja praktisera för att komma ut och göra annat än att sitta inne hela dagarna. Är verkligen svårt att svara på denna för har inte mycket planerat just NU. Men ni får nöja er med detta så längeee :)

puss!

11 juni 2012

Dag 23 – Vad har du gjort idag, och hur har dagen varit.

Vad jag har gjort idag:

Jag har legat i sängen och lyssnat musik och sett serier i stort sett hela dagen... kul dag va? njaaa inte direkt. Men har mått dåligt såå jaa.... Men har börjar skriva med en helt underbar person! det bästa som hänt idag :d

Hur dagen har varit:

Jobbig...tråkig..

8 juni 2012

Dag 20 – Berätta vad du helst gör på helgerna.

Om jag får välja så far jag helst till stugan! :)

Dag 19 – Drömjobb.

Oj har typ inget speciellt drömjobb just nu som jag vill ha. Men jag vill gärna jobba utomlands med att hjälpa barn och sånt! när jag blir äldre *

kan ju skriva senare om jag kommer på något mer i denna kategori :)

7 juni 2012

Dag 18 – En bild som gör dig glad.

tar 2 bilder!

1.a bilden är när vi åkte skoter i vintras, underbart väder och galet vacker utsikt (kunde inte må bättre just då)

















2.a bilden är från stugan i vintras, älskar att va i stugan, helt underbart!

4 juni 2012

Dag 17 – Varför startade du din blogg.

För jag hade kompisar som bloggade och tyckte det verkade roligt! + så ville jag ha någonstans att skriva av mig lite och så :]