30 apr. 2012

Glad Valborg !

Hej!
Sitter och väntar på god mat! :) Ska käka grillat idag med och massa annat gott till. Sen klockan tio ska vi upp och kolla majbrasa och fyrverkerier ^^  Jennica är här och ska fira med oss, roligt roligt :) Känner mig lite nere helt utan anledning. sjukt drygt...hoppas iaf det går över.

Men ha en bra Valborg alla!

PUSS

28 apr. 2012

I love it when I catch you looking at me, then you smile and look away.

Hej!
Vaknade runt 11-12 idag och solen sken ute, underbart ! Sen kollade jag nyaste avsnittet av Secret Circle, lika bra som alltid :) Har varit i dorotea och handlat med Henke och Smilla, kunde inte låta bli att köpa en glass! Är helt galen i isglass, vare sig det är sommar eller vinter ^^ När vi kom hem så åkte jag ut en svänge med fyrhjulingen, var riktigt härligt :) funderar på att åka upp på berget och kika på solnedgången men verkar vara mycket moln, så får se hur jag gör !

Min underbara mamma fyller år imorgon, så blir till att fira henne :) Har en speciell sak som hon ska få, ska fixa den senare ikväll !

Men nu äre mat, grillat kött med potatisgratäng och kall bea sås! underbart <3

PUSS

26 apr. 2012

2012-04-26

Hej :)
Har varit i Östersund idag, var och åt på Max innan vi åkte på bup, galet vad god mat dom har på Max! ^^ Det gick rätt okej på bup idag, pratade bara åså, ska måsta byta "prattant" för hon går i pension..det suger! för trivs med henne och hon vet typ allting, så kommer måsta ta om allting igen, med den nya... aja, sedan blev det sjukhuset, gick bra där med! Kommer nu invänta tid på operation, hoppas jag får den snart! Ska bli skönt att få det gjort :)

Har sen inte mått någe bra idag, så har hållt mig på rummet sedan vi kom hem. Saknar morfar å mormor så det gör ont... Men blev lite gladare när jag fick cama med en underbar person :)

Ska se om jag ska gå ner eller vad jag ska göra, ha de bra!

PUSS

25 apr. 2012

Människor säger att hata är ett stark ord, men kastar runt älska som om det inte vore någonting.

Godmorgon :)
Vaknade halv 8, Smilla sov hos mig så hon väckte mig. Gör inget, var bara mysigt ^^ Så har sett lite supernatural nu med mami och bestämt mig för att inte åka till Skellefteå, har hänt en massa så ja.. blir inget av med det! så får se vad jag ska göra i helgen och på valborg :)

Nu ska jag klä mig och se vad jag ska hitta på idag.

PUSS

Orolig storasyster!

Skulle gå och lägga mig och skulle fixa till täcket på lillgumman när jag kände att hon var alldeles kokhet så mamma tog feber på henne och hon hade prick 40 grader....så hon fick alvedon och lite festis och sedan så spydde hon...så jag sitter nu här, orolig som ett as. Fast jag vet att febern snart kommer gå ner lite grann, men klart jag är orolig?! min lillasyster det handlar om juu..

Hoppas hon slipper febern imorgon! Jag älskar dig gumman <3

PUSS

24 apr. 2012

Liten sjukling i huset!

Min prinsessa är sjuk idag :( hon hade 39,8 i feber mitt på dagen, riktigt synd om henne.. så har pysslat om henne massa! låg och höll om henne medans vi kollade Barbie och jag fick i henne lite saft och en muffins. Hon ville inte ha något annat :/ Sen så fick hon en tidning och festis och glass av mamma och Henke så hon blir riktigt glad! <3 nu har jag kokat nyponsoppa till henne så hon får något i magen, hoppas verkligen hon blir frisk snart!

Ska kila iväg och äta middag nu, blir min favoritmat idag! Tacosgratäng :')) loove it !

PUSS


22 apr. 2012

Putting on a fake smile and hoping that everyone around believe in it.

bara ett problem av många.

Kärlek är ta me fan något av det jobbigaste jag vet. Jag berätta för en viss person för bara ett litet tag sedan att jag gillade honom och jag tyckte jag var modig som klarade av att skicka iväg smset men nu tycker jag bara att jag gjorde ett riktigt stort misstag...
Jag har inte fått något svar och saken är den att vi träffas 1 gång om år, kanske någon gång mer. Och nu måste jag vänta ett helt år innan jag träffar honom igen, ska jag då låtsas som ingenting? vad ska jag göra?.. Jag känner mig helt tom inombords. Nu tycker jag nästan att det var lättare att hålla alla känslor inom mig i flera flera år än att han ska veta om allt. Tänker inte nämna namn och jag vet inte om du ens läser min blogg, spelar lixom ingen roll för du vet ändå om att dethär är riktigt svårt för mig. Men jag lovar dig att jag iaf ska försöka komma över mina känslor för dig, eftersom det verkar vara ända lösningen. Det var aldrig menat att jag skulle få känslor för dig när jag var yngre, och defenetivt inte meningen att dom ska ha stannat kvar så himla länge. Men jag rår som inte för det. Jag är ledsen om jag gjorde något fel och om du önskar att du aldrig fått veta dethär.

Jag ska verkligen göra allt jag kan för att det jag känner för dig ska försvinna.

Påsken 2012 !
















Hejsan :) vaknade runt 1 idag, var riktigt skönt! Så gjorde en god frukost och såg Dream House, asbra film, värd att se :) Sen har det väl inte hänt så mycket, kollat lite på busstiderna inför den 27.e och kollat på Supernatural med Mamma. Älskar den serien, helt sjukt bra. Huvudpersonerna i serien kör min drömbil! En svart Impala 67.a <3 !!

Men nu ska jag ladda upp bilderna från i påskas! PUSS



21 apr. 2012

Hej! Har inte uppdaterat på väldigt länge. Har ju hänt lite grann och vet verkligen inte varför jag inte skrivit något hääär... Så ska försöka bli bättre. Var ju i Atjiken i påskas så tänkte lägga upp lite bilder därifrån om ett tag och sedan har det ju varit det vanliga...bup då och då och lite sånt! Kärleksproblem, kompisproblem, familjproblem, det vanliga. Men har ju hänt lite roligt också ! Ska till bästa Amanda den 27.e och kanske fara iväg med Marie och Jennica i Maj och ska få hjälp med allt jobbigt av en som jobbar med sånt som är inom släkten och mammas hund har fått 5 valpar! dom kommer det också upp bilder på :)

men nu ska jag ner och ha lördagsmys med mami å henke och se film!
PUSS