29 nov. 2011

Do you even know how you make me weak?

Hej :) åkte till mina älskade mamma nu i eftermiddag! Har duschat och bara tagit det lugnt ikv, imorgon kommer en kompis hit :) ska till bup imorgon så ska passa på att leta julklappar till mina syskon! Ska se om jag hittar hörlurar till min telefon också :)


Men nu ska jag gå ner och ta medecin och så!


Pussnatti :)

Några foton från telefonen som är tagen den senaste månaden :




















Smilla gumman är så söt när hon somnar i bilen!


Älskar denna filmen! Charlie St Cloud <3



27 nov. 2011

keep holding on, cause you know we will make it through.

Hej! ligger i sängen just nu framför datorn! Fryser som ett jävla as...är varm på hela kroppen men fryser ändå, konstig? Ja.
Så har både filt och täcke på mig så får hoppas det går över snart. Ska iallafall åka en sväng imorgon med pappa, kan inte säga vart och vad vi ska göra men får hoppas det blir roligt :)


Ska vara social med folket på msn nu, skriver imorgon :)


Pussnatti!

Snövit.

Både Lilly Collins och Kristen Stewart filmar in 2 helt olika snövit filmer just nu.

Lilly Collins - "Mirror, Mirror"
Kristen Stewart - "Snow White and the Huntsman"


Vilken tycker/tror du blir bästa filmen?











I mina ögon är du perfekt.

Hej! Blev väckt av min lillasyster runt klockan 9, så blev till att klä på sig och fixa frukost åt henne :) Sitter just nu i soffan och Smilla kollar på svampbob fyrkant! Mamma och Henke lär väl ska komma och hämta henne idag, vet dock inte vilken tid. Får se vad jag själv hittar på idag, lär väl titta på Breaking Dawn igen, så sjukt bra film säger jag bara, älskar den! :)

Men nu ska jag ringa mamma,
Pusshej!

26 nov. 2011

Breaking Dawn.

Ligger just nu i sängen, har varit på preem med min kära pappa och åkte sedan en sväng med bilen så vi kunde prata lite, så himla underbar pappa jag har, han förstår mig och finns alltid här. Älskar dig pappa!


Menmen...sitter här med chips, dricka och godis och ska se Breaking Dawn, helt fucking underbart!


Pussnatti alla!

All I want for christmas is you.

Hej! Blev väckt runt 10-11 för vi skulle till strömsund idag, var någon marknad där! Så jag klev upp och fixade mig och åt frulle. När vi skulle till att åka så bestämde jag mig för att stanna hemma, massa saker som gjorde mig på dåligt humör så blev att stanna hemma och jag ångrar inte det. Har haft det riktigt bra ensam hemma, städat så det är mysigt här hemma och nu har jag suttit en timma och lyssnat julmusik och bara tagit det lugnt. Längtar som ett jävla tok till julafton! Och det har knappt kommit någon snö, tycker det kan komma någon meter! :)

Nu kommer alla hem så ska logga ut!

Pusshejs.